Actriţa chineză Bai Ling vine la Ploieşti în perioada 4- 9 martie.

Este celebră, în special, pentru rolurile din  Red Corner, Wild Wild West, Taxi şi Sky Captain and the World of Tomorrow, jucând alături de Angelina Jolie, Jude Law, Richard Gere sau Will Smith.

Născută în China, Bai Ling a debutat a Hollywood cu rolul Myca din The Crow - 1994, in 1998 este desemnata de revista People ca fiind una dintre cele mai frumoase 50 de femei din lume ("50 Most Beautiful People in the World 1998") şi în 1999 cu rolul Tuptim din „Anna and the King” devine celebra în întreaga lume.

Este cunoscută şi din numeroasele apariţii în pictorialele Playboy, din legatura ei sentimentală cu cântăreţul Chris Isaac, din apariţiile pe prima pagină în ziarele din întreaga lume în 2008, când a fost prinsă furând dintr-un magazin din aeroportul din Los Angeles, şi din afirmaţiile ei că este bisexuală...

Conform reprezentanţilor Luxury Events, compania care a intermediat sosirea vedetei în Capitală, aceasta ar urma să fie invitată specială la Celebrity Awards, eveniment care va avea loc pe 5 martie, iar mai apoi şi-a programat trei zile de relaxare la complexul Pik Elegance din Ploieşti.

De asemenea, pe 7 martie, Bai Ling are rezervată o masă VIP la gala aniversară a circuitului Superkombat, de la Sala Sporturilor din Ploieşti, acolo unde durii din Local Kombat se vor confrunta în cea mai mare gală pe reguli de K-1 organizată vreodată în România. Fraţii Bogdan şi Andrei Stoica, Benjamin Adegbuyi, dar şi alţi luptători de talie internaţională se vor duela într-un eveniment transmis la nivel global în 90 de ţări.

"În gală îi vom avea pe cei mai buni din România, cu excepţia lui Cătălin Moroşanu, care este vedeta unui reality show foarte mediatizat în aceste zile Era chiar puţin supărat că nu poate lupta în această ediţie aniversară, însă dacă va fi eliminat mai repede, atunci e posibil să îl vedem şi pe el în ring", a spus promotorul Eduard Irimia cu două săptămâni înaintea galei unde sunt aşteptaţi peste 4.000 de spectatori.