Creatorul de pantofi Christian Louboutin oferă doamnelor posibilitatea de a asorta talpa roşie, simbol al încălţămintei purtând semnătura sa, cu un lac de unghii în aceeaşi nuanţă, informează ziarul belgian ''Le Soir'', citat de Agerpres.ro, precizând că întreaga gamă Christian Louboutin Nail Colour se va găsi în magazine de la 1 septembrie.

Roşul Louboutin se distinge faţă de restul ojelor din această linie printr-un ambalaj special, cu un dop negru, lung de 20,5 cm, egal cu cel mai înalt toc imaginat de Louboutin pentru pantoful Ballerina Ultima. Recipientul va avea faţete asemănătoare cu cele ale unei pietre preţioase şi va fi colorat într-o combinaţie de roşu aprins şi în negru.

Deocamdată, acest produs poate fi achiziţionat la preţul de 45 de euro, doar direct de pe pagina de internet a magazinelor Louboutin şi de la anumite magazine. Cu menţiunea că lacul de unghii se cumpără de la raionul de pantofi şi nu de la cel de produse cosmetice.

Oja "Roşu Louboutin" beneficiază şi de un clip de promovare deosebit, realizat de regizorul David Lynch. Aceasta este a doua ocazie în care originalul artist american — care este şi compozitor, producător de film şi scenarist — colaborează cu designerul francez. Anterior, pentru expoziţia sa de la Fundaţia Cartier, cineastul i-a cerut creatorului de modă să creioneze un pantof pe care el l-a fotografiat într-o lumină specială.