Membrii familiei fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, vin la spital să îşi adio de la tânără, potrivit revistei People. Tânăra a fost găsită săptămâna trecută inconştientă în cadă, a fost transportată la spital şi plasată în comă artificială, reaminteşte 7sur7.be.

Potrivit People, un medic ar fi anunţat familia că nu se mai poate face nimic pentru salvarea ei. 'Toţi vin la căpătâiul ei să îşi ia adio', a spus un apropiat al familiei. 'Bobby Brown plânge fără încetare de miercuri. Suntem în doliu', a adăugat sursa. Conform TMZ, Bobby Brown, tatăl fetei de 21 de ani, speră într-o minune şi refuză debranşarea de la aparate, preferând să ia o decizie după weekend.

În prezent pare să se confirme teza sinuciderii şi a unei profunde depresii a tinerei Bobbi Kristina în apropierea comemorării morţii mamei sale, Whitney Houston. La domiciliul ei s-au găsit şi droguri, iar apropiaţi ai fetei îl acuză pe Nick Gordon, care pretinde că este soţul tinerei.

Primele elemente ale anchetei arată că Gordon se afla cu un prieten, Maxwell Lomas, când a găsit corpul inert al lui Bobbi Kristina în cadă. Prietenul este însă bine cunoscut de poliţie, el având necazuri în trecut cu justiţia pentru posesie de armă şi incidente legate de alcool şi droguri, scrie presa mondenă.

Contrar zvonurilor, se pare că Bobbi şi Nick Gordon nu erau căsătoriţi şi că relaţia lor trecea printr-un moment tensionat. Probabil că acest amestec exploziv ar fi făcut-o pe Bobbi Kristina să comită un gest ireparabil. Nick Gordon este considerat persona non grata la spital, încheie 7sur7.be.