Direcţia 5 revine la Yell Wolf Pub, la cererea publicului, cu cel de al doilea concert de promovare al noului album  "Rock'n Roll, Baby!"

Concertul are loc sâmbătă, 17 ianuarie, începând cu ora 21.00.

Direcţia 5 este una dintre cele mai longevive trupe înfiinţate după revoluţie. A apărut în 1991 iar de-a lungul timpului a abordat genuri precum  rock alternativ, baladă rock, electronic-rock, pop-rock, instrumental, iar rar chiar club-house.

Actuala componenţă este Marian Ionescu (pian şi chitară bass), Cristi Enache (voce), Marius Keseri (tobe), Nicu Damalan (chitară), Carmin Ionescu (chitară bass) şi Toni Şeicarescu (voce).

Printre hiturile lansate de Direcţia 5 în cei peste 20 de ani de activitate amintim „Am nevoie de tine”, „Altul mai bun”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu” sau „Povestea noastră”.

Mai reamintim şi de colaborările trupei cu Loredana, Paula Selling , Delia sau Andreea Bănică.

Cel mai nou album al trupei "Rock'n Roll, Baby!" include multe piese de dragoste, iar melodia care este cea mai cerută de public este „Forever love”, o colaborare cu Lidia Buble.

Aşadar nu rataţi cel de al doilea concert Direcţia 5 din Yell Wolf Pub. Şi pentru că locurile sunt destul de puţine, vă informăm că rezervările se fac la telefon: 0344.802.001