Teatrul de Revista Majestic Ploieşti prezintă duminică, 28 septembrie, ora 18.30, reprezentaţia cu numărul o sută a spectacolului „Nevastă-mea se mărită“ adaptare de Sandu Anastasescu dupa Eugene Labiche, în regia Marcelei Timiras.

Un reper important al teatrului de revistă ploieştean, producţia a avut premiera în data de 16 iunie 2006 şi a avut de-a lungul timpului peste 18.000 de spectatori.

„Să ajungi să sărbătoreşti o sută de reprezentaţii înseamnă o confirmare pe care foarte multi şi-o doresc în cariera lor. Iar pentru mine, ca actor, să joc în acest spectacol nu poate fi decât o bucurie, un îndemn că energia nu s-a epuizat. Aştept cu sufletul tremurând de emoţie să urc vineri pentru a o suta oară în acest spectacol pe scena teatrului Toma Caragiu“, a declarat actorul George Liviu Frincu, cel care îi dă viaţă lui Justaret în spectacolul „Nevastă-mea se mărită“.

 Toate biletele pentru data de 28 septembrie au fost epuizate. Următoarea reprezentaţie a spectacolului va avea loc în data de 18 octombrie. Pretul unui bilet la spectacol este de 25 de lei, respectiv 12 de lei cu reducere. Biletele pot fi achiziţionate de la agenţia teatrală.