Având în vedere cât timp petrec pe platoul de filmare, nu ar trebui să ne mire că unii actori leagă conexiuni destul de speciale unii cu ceilalţi. Şi pe lângă legăturile cu ceilalţi actori, ei se pot ataşa şi de unele obiecte care au ajutat în portretizarea unui anumit personaj.

 

Nu este o misiune tocmai uşoară pentru actori să ia unele lucruri din recuzită deoarece ele rămân la studiourile de filmare. Dar, uneori, ei găsesc o modalitate şi iau acasă acele obiecte care i-au impresionat sau care i-au făcut să se simtă într-un anumit fel. Iată care sunt cele mai surprinzătoare lucruri pe care actorii le-au luat din filmele în care au jucat:

 

1. Reese Witherspoon

Într-un interviu pentru emisiunea The Graham Norton Show, Reese Witherspoon a declarat că ea a luat acasă întreaga garderobă din Legally Blonde 2: Red, White and Blonde. Printre aceasta, se numără şi 77 de perechi de pantofi semnaţi Jimmy Choo. Cu toate astea, ea nu a purtat pantofii niciodată de atunci. „Nu i-am atins niciodată de atunci şi la a 15-a aniversare i-am scos de unde i-am depozitat şi i-am probat. Unii dintre ei îmi sunt buni, alţii nu, iar atunci, i-am arătat fiicei mele şi a fost interesant.”

 

2. Zac Efron

Zac Efron a vorbit într-un interviu pentru BBC Radio 1 despre lucrurile pe care le-a luat din filmele în care a jucat. A spus că din Baywatch a luat pantalonii scurţi, din High School Musical tricoul de basketball, iar din Hairspray, în care a interpretat rolul Link Larkin, o curea. În plus, a mai spus că uneori chiar poartă acea curea.

 

3. Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens a devenit cunoscută datorită filmului High School Musical în care a interpretat-o pe Gabriella. Ea a dezvăluit într-un interviu pentru Cosmopolitan UK că a luat ca amintire din film colierul pe care l-a primit de la Troy Bolton, jucat de Zac Efron. Însă, ea nu l-a purtat după aceea. „Mi se pare că trebuie să-l vând pentru un scop caritabil deoarece stă literalmente într-o pungă şi va rugini”, a spus ea.

 

4. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence a interpretat-o pe Katniss Everdeen în filmele Hunger Games. Ea era extrem de pricepută atât la vânătoare, cât şi la tir cu arcul, aşa că erau puţine ocaziile când o vedeai fără jacheta de piele şi cizmele închise la culoare. În cadrul unui interviu pentru E! News din anul 2015, ea a fost întrebată dacă a luat acasă ceva anume din film, iar ea a răspuns: „Am luat jacheta de piele şi cizmele de vânătoare din piele.”

 

5. Robert Downey Jr.

Nu ar trebui să ne mire că Robert Downey Jr., cel care a interpretat rolul Iron Man în seria Avengers ar vrea să ia acasă un obiect din recuzita personajului care l-a consacrat. Din filmul Avengers: Age of Ultron, el a luat acasă un „A” destul de masiv. „Eu îl am”, a spus Robert în timpul unui interviu.

 

6. Chris Hemsworth

În cadrul unui interviu din anul 2018, Jimmy Kimmel l-a întrebat pe Chris Hemsworth, care l-a interpretat pe Thor, dacă va ajunge să-l ia acasă pe Mjolnir, cunoscutul ciocan al lui Thor. Chris a răspuns că a luat „câţiva … aproximativ cinci.” Când Jimmy Kimmel a întrebat unde îi păstrează pe toţi, Chris a spus: „E unul lângă baie, undeva deasupra şemineului.”

 

7. Robert Pattinson

Potrivit CBS New York, se pare că Robert Pattinson, care l-a interpretat pe vampirul Edward Cullen în filmele Twilight a luat acasă câteva perechi de lenjerie din film. „Să fiu sincer, am luat mai multe perechi de lenjerie. Am făcut asta după toate filmele. Au cea mai bună lenjerie şi nu am idee de unde o iau. O folosesc în fiecare zi.”

 

8. Kristen Stewart

Kristen Stewart a spus într-un interviu pentru People din 2012 faptul că a luat mai multe din inelele personajului ei, Bella Swan, din seria de filme Twilight. Ea a luat în mod special inelul primit de personajul ei de la mama ei şi cel de logodnă cu diamante cu care Edward a cerut-o în căsătorie. „Sunt cu adevărat extrem de importante pentru mine. Îmi plac foarte mult”, a spus Kristen.

 

9. Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe, care l-a interpretat pe Harry Potter, a spus că a luat acasă două perechi de ochelari, una din primul film, Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, iar alta din prima parte din cel de-al şaptelea film, Harry Potter and the Deathly Hallows. „Perechea din primul film este absolut minusculă acum, dar este foarte drăguţă”, a spus Daniel Radcliffe pentru Daily Mail.

 

10. Emma Watson

Actriţa Emma Watson a interpretat-o pe Hermione Granger în toate cele opt filme Harry Potter. Ea a spus că a luat acasă mai multe lucruri din locul care i-a amintit de timpul petrecut ca studentă la Hogwarts. „Mi-am luat bagheta, ceasul şi o mantie”, a spus Emma într-un interviu pentru Time.

 

11. Timothée Chalamet

Timothée Chalamet a declarat pentru BBC Radio 1 că ar fi vrut să ia acasă mai multe lucruri din recuzita personajului pe care l-a interpretat în The King. El a luat o „cască groasă metalică” şi un colier.

 

12. Chris Evans

Chris Evans l-a interpretat pe Ransom Drysdale în Knives Out. El a dezvăluit dacă a luat sau nu obiecte din recuzita personajului: „Cel mai mult am luat haine”, a spus Chris. „Dar am cerut voie înainte, deci nu este un furt”, a explicat el, adăugând că a primit „toate puloverele” din film.

 

13. Julie Andrews

În timpul emisiunii The Graham Norton Show, actriţa Julie Andrews a spus că a luat acasă o pereche de pantofi din filmul Mary Poppins. Ea a spus că îi foloseşte acum drept prag la uşile din casa ei.

 

 

 

 

 

 

Sursa: www.elle.ro