Dacă despre Adrian Mutu se ştie sigur că din iarnă va juca pentru Petrolul Ploieşti, puţină lume vorbeşte despre ceea ce va face Consuelo, soţia atacantului.

Şi totuşi, surse apropiate familiei Mutu au afirmat că soţia fotbalistului a decis să îşi dezvolte afacerea cu produse cosmetice, pe care o deţine deja, şi în România. Interesant este faptul că unul dintre magazine va fi chiar în Ploieşti. "Consuelo vrea ca unul din aceste magazine sa fie deschis chiar in Ploiesti. Cu siguranta ca produsele vor avea o mare cautare", au declarat surse apropiate familiei Mutu pentru www.wowbiz.ro

Brandul Consuelo by Maite Makeup Company include o gamă completa de rujuri de lux  şi una de produse cosmetice regulate. Linia de produse oferă formule blânde pentru cea mai sensibilă piele, in timp ce pigmenţii puternici ai produselor promit rezultate indraznete, moderne şi proaspete.

Apreciată pentru frumuseţea sa naturală, Consuelo dezvăluie câteva dintre secretele sale de frumuseţe, pentru o apariţie care să atragă mereu priviri admirative. Soţia Briliantului mărturiseşte că de ceva vreme foloseşte produsele din linia sa de cosmetice pentru a arăta mereu bine şi susţine că preţurile produselor nu sunt foarte mari.

Se pare că Adrian şi Consuelo Mutu vor locui, alături de cele două fetiţe, în Bucureşti, iar Briliantul va face naveta la Ploieşti pentru antrenamentele Petrolului.