Cu toţii avem probleme în decojirea ouălor fierte, însă un nou truc care ar trebui să ne uşureze această sarcină a fost dezvăluit în cadrul unei emisiuni din SUA.
Potrivit americanilor, ouăle proaspete se decojesc mai greu după ce sunt fierte, din cauza albuşului. Însă, pentru o decojire uşoară, în apa în care este fiert oul trebuie adăugată o linguriţă de bicarbonat de sodiu.
Astfel, după fierbere coaja va fi înlăturată cu uşurinţă, deoarece bicarbonatul de sodiu creşte alcalinitatea din albuşul oului.
Trucul simplu prin care poţi decoji instant ouăle fierte
3 februarie 2017





Din aceeaşi categorie:
Kiwi - fructul minune
(1 septembrie 2013)
250 vizualizări
Avocado BIO, retras de la vânzare de Kaufland, pentru că „depăşeşte limita legală de pesticide”
(22 martie 2022)
375 vizualizări
Ciuperci umplute cu legume REŢETĂ DE POST
(11 aprilie 2014)
226 vizualizări
Producţia de miere, afectată de vremea capricioasă
(16 mai 2014)
167 vizualizări
Alertă: Pomelo cu exces de pesticide, găsit în şase mari lanţuri de magazine
(8 martie 2022)
275 vizualizări
Top 7 alimente care ne pun viaţa în pericol. Le mănânci frecvent, dar nu ştii cât de periculoase sunt!
(13 august 2019)
1148 vizualizări
Produsele lactate, legumele şi peştele gras, printre alimentele care ajută la păstrarea sănătăţii vederii
(3 martie 2016)
339 vizualizări
Spune-mi ce fel de cafea bei ca să îţi spun cine eşti
(22 septembrie 2013)
280 vizualizări
Fisticul te scapă de anxietate şi stres
(7 martie 2014)
243 vizualizări
Alimente pe care nu ar trebui să le mai cumperi
(15 martie 2017)
548 vizualizări
Atenţie la roşiile cu “ţugui”!
(3 iulie 2014)
621 vizualizări
8 produse româneşti folosite ca ingrediente de McDonald’s
(11 iunie 2015)
262 vizualizări
Micul dejun - cea mai importantă masă a zilei!
(4 august 2013)
352 vizualizări
Ardeiul iute, beneficii miraculoase pentru sănătate
(17 iunie 2016)
216 vizualizări
Nucile scad nivelul colesterolului „rău” din sânge
(29 noiembrie 2015)
213 vizualizări
Choux a la creme cu vanilie
(13 mai 2014)
166 vizualizări
5 alimente dăunătoare dacă le consumi crude. Românii habar nu aveau, deşi le mâncau zilnic
(4 octombrie 2020)
430 vizualizări

Oamenii de stiinta germani au descoperit cea mai veche branza din lume. E

Jocurile de noroc arată la fel în întreaga lume, însă dacă te uiți pe hartă, ai
Ia zi, Bulă, obişnuieşti să fumezi?
Bulă: – Mmm… Aşa şi aşa…
– Dar cât înseamnă „aşa şi aşa”?
– Mmm… Păi cam 4 pachete pe zi.
– Dulciuri mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa…
Cam 5 ciocolate pe zi.
– Sărat mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Cam o solniţă pe zi pun în mâncare.
– Grăsimi mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa…
Cam un kil- două de slană pe zi…
– Prăjit mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Pe zi… Cam câte o omletă de 4 ouă şi cartofi prăjiţi, asezonaţi cu cârnaţi
.– Aha… Dar de băut, bei? – A, da! De băut, beau!



„Omul cel mai fericit e cel care-i face fericiţi pe cât mai mulţi oameni.” — Denis Diderot
Curs valutar
2 aprilie 2024

EURO = 4.9705 RON


USD = 4.6276 RON


GBP = 5.8148 RON

Top articole