Alexandra Copos, fiica lui George Copos, a preluat funcţia de preşedinte-director general pe care acesta o deţinea la Athenee Palace, firma care deţine hotelul Hilton, după ce omul de afaceri a fost încarcerat marţi după ce instanţa l-a condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, informează MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri Bursei de Valori, unde Athenee Palace este listată, Consiliul de Administraţie al firmei s-a reunit marţi şi a votat numirea Alexandrei Copos ca preşedinte-director general, după ce tatăl său a demisionat din această funcţie.
Anterior, Alexandra Copos era vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al firmei.

Athenee Palace Hilton este clasificat la cinci stele şi face parte din Ana Hotels. Pe lângă Hilton, Copos deţine hotelul Crowne Plaza, tot din Bucureşti, precum şi trei unităţi în Poiana Braşov (Sportul, Poiana şi Bradul, toate clasificate la trei stele), şi două în Eforie Nord (Astoria, de trei stele, şi Europa, de patru stele).

George Copos, Gheorghe Popescu, Mihai Stoica şi Jean Pădureanu, condamnaţi definitiv la închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători, au fost duşi, marţi seară, la Penitenciarul Rahova.