În perioada 5 februarie - 31 martie, cumpărăturile de minimum 300 de lei îţi pot aduce săptămânal unul dintre cele 2 AFI Gift Carduri, fiecare în valoare de 300 de lei. Înscrie bonul pe site în ziua achiziţiei şi intri în tragerea la sorţi. Detalii pe afi-ploiesti.ro.

Îndrăgosteşte-te de…AFI Ploieşti! 

În perioada 14- 24 februarie, lasă-te inspirat de activităţile captivante ale lunii februarie! Vei avea parte de o serie de evenimente tematice, ce vor avea loc pe pasarela centrală de la etaj:

·       14 februarie - Îndrăgosteşte-te de zbor cu Aeroclubul Teritorial "Gheorghe Bănciulescu" Ploieşti
·       15 februarie - Îndrăgosteşte-te de poveşti cu Cărtureşti
·       16 februarie - Îndrăgosteşte-te de muzică cu Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti
·       17 februarie - Îndrăgosteşte-te de spiritul de echipă cu Asociaţia „Un strop de fericire”
·       18 februarie - Îndrăgosteşte-te de fotografie
·       19 februarie - Îndrăgosteşte-te de fitness cu World Class
·       20 februarie - Îndrăgosteşte-te de AFI Gift Card
·       21 februarie - Îndrăgosteşte-te de beauty cu Yves Rocher
·       22 februarie - Îndrăgosteşte-te de dulce cu Le Bonbon
·       23 februarie - Îndrăgosteşte-te de Jay Bubble Tea
·       24 februarie - Îndrăgosteşte-te de artă.

Pentru informaţii suplimentare urmăreşte-ne pe afi-ploiesti.ro, precum şi pe paginile de Facebook şi Instagram ale centrului comercial.

 

Câştigă un inel de logodnă oferit de Teilor!

În perioada 14-24 februarie, AFI Ploieşti are o surpriză specială pentru voi! Realizaţi o fotografie la decorul tematic Valentine’s - Dragobete de pe pasarela centrală de la etaj, simulând o cerere în căsătorie, încărcaţi fotografia pe Instagram (https://www.instagram.com/afiploiesti/) sau Facebook (https://www.facebook.com/AFIPloiesti/) cu tag către contul AFI Ploiesti, iar noi vom anunţa numele câştigătorului pe data de 29 februarie! 

 

AFI Gift Card ... oferă-l în dar!

De ce să oferi AFI Gift Card? Pentru că cei dragi îşi pot alege singuri cadoul din mall: produse de beauty, haine cool, decoraţiuni pentru casă sau chiar flori. Lista completă a beneficiilor şi a magazinelor partenere se regăseşte aici: https://www.afi-ploiesti.ro/gift-card/.

AFI School Card: un card de nota 10!

Cu AFI School Card elevii cu vârsta peste 14 ani, studenţii şi cadrele didactice au 20% reducere în cafeneaua, cofetăria şi restaurantele partenere din AFI Ploieşti, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00–21:00! Cardul AFI SCHOOL poate fi luat GRATUIT de la Info Desk. Aflaţi detalii aici: https://bit.ly/3GWJIC4

AFI Ploieşti, partenerul tău pentru un 2024 cu inpiraţie!

 

Despre AFI Ploieşti

Inaugurat în 2013, AFI Ploieşti are o suprafaţă totală închiriabilă de 34.000 mp, disponibilă pe două nivele. Centrul comercial pune la dispoziţia clienţilor săi numeroase branduri internaţionale de fashion & accesorii, beauty, home & deco, un food court divers, dar şi o zonă importantă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunităţi de petrecere a timpului liber. 

AFI Ploieşti este deţinut de AFI Europe, parte din AFI Properties, alături de AFI Cotroceni, AFI Braşov, AFI Arad şi AFI City.  AFI Properties este o companie lider în domeniul dezvoltării, managementului şi investiţiilor imobiliare, care operează în Europa Centrală şi de Est.