Din 16 noiembrie, zeci de evenimente şi ateliere pentru copii şi adolescenţi ... sute de zâmbete 

La AFI Ploieşti, cei mici vor intra în universul poveştilor de iarnă cu: spectacole muzicale şi de teatru, ateliere de creaţie, face painting şi jocuri interactive!


16 noiembrie - 17:00-19:15

·       Concept Frozen - provocări şi activităţi cu Elsa şi Anna.

·       Atelier de creaţie “Sticluţa Crăiesei Zăpezii” 

 

23 noiembrie - 17:30-19:30

·       Face painting cu Crăiasa Zăpezii şi Turtă dulce

·       Atelier de creaţie slime 

30 noiembrie - 17:00-18:40

·       Atelier art&crafts “Ghivece de grâu”

·       Happy science - spectacol de experimente distractive 

 

1 decembrie - 15:00-16:30

·       Atelier “Steagul tricolor” 

·       Concept Bubble Man – baloane magice de săpun 

5 decembrie - 17:00-19:00

·       Mesaje de la elfi pentru copiii cuminţi 

·       Atelier de decorat “Cizmuliţa mosului” 

7 decembrie - 17:00-19:30

·       Face painting cu Om de zăpadă şi Fulg de nea

·       Atelier “Snowman” – realizarea de decoraţiuni pentru brad 

·       Spectacol de teatru muzical – “Concertul pe ascuns”

14 decembrie - 17:00-19:30

·       Atelier “Felicitarea moşului” 

·       Renul şi Elful oferă bomboane şi invită copiii la piesa de teatru

·       Spectacol de teatru “Elfii poznaşi”

21 decembrie - 17:00-19:30

·       Spectacol de teatru “Academia Spiriduşilor” 

·       Moş Crăciun va sta de vorbă cu cei mici.

Înscrierea nu este necesară, accesul fiind permis în limita locurilor disponibile, pentru copiii cu vârsta peste 3 ani. Detalii aici: www.afi-ploiesti.ro.

 

Rezoluţiile se stabilesc din timp. Concurs idei de afaceri pentru liceeni.

Liceenii ce s-au înscris la Concursul de Idei de Afaceri, ediţia a 10-a, organizat de Asociaţia “Un strop de fericire”, sunt asteptaţi pe 16 noiembrie la AFI Ploieşti pentru a-si prezenta propunerile de business. Un juriu format din antreprenori de succes din comunitatea locală va alege cele trei echipe câştigătoare. Mult succes participanţilor! Detalii: https://www.afi-ploiesti.ro/evenimente/concursul-de-idei-de-afaceri-pentru-liceeni/

Experienţă inedită cu snowboardul virtual!

Zăpezile din copilărie au rămas simple poveşti, dar în perioada 5 – 22 decembrie, puteţi testa snowboard-ul virtual într-un peisaj de iarnă ca altădată. Va fi o experienţă extraordinară de care vă puteţi bucura pe pasarela din faţa magazinului Mango.

Ora gratuită de cycling din luna decembrie cu World Class 

World Class vă invită pe 8 decembrie, în intervalul orar 18:00-19:00 la o clasă gratuită de cycling, cu antrenoarea Adina Catana, pe pasarela centrală de la etaj. 

Împachetează mai mult decât un cadou

În perioada 8-22 decembrie, zilnic, în intervalul orar 12:00-20:00, cadourile inspirate pe care le alegeţi pentru cei dragi din AFI Ploiesti, vor fi împachetate gratuit, de spiriduşii din mall, pe pasarela centrală de la etaj - lângă brad.

AFI Gift Card, atunci când îi laşi pe ei să îşi aleagă acel cadou din lista de dorinţe

Dacă nu ştiţi ce cadouri să oferiţi de sărbători celor mai buni prieteni sau familiei, AFI Gift Card este alegerea potrivită. Persoana care îl va primi se va bucura să îşi aleagă singură cadoul din magazinele partenere: https://www.afi-ploiesti.ro/gift-card/

AFI School Card… masa de prânz în pauza de şcoală

Pentru zilele încărcate, AFI School Card este cadoul AFI Ploieşti pentru elevi, studenţi şi cadre didactice! Aceştia sunt aşteptaţi la Info Desk să ridice gratuit cardul care oferă 20% reducere în cofetăria, cafenelele şi restaurantele partenere, ideal pentru pauza de prânz şi chiar şi în vacanţă. Mai multe informaţii aici: https://www.afi-ploiesti.ro/afi-school-card/

 

Sărbătoare de 10

2023 a marcat aniversarea de 10 ani AFI Ploieşti, cu sute de premii, surprize, evenimente emoţionante, clienţi fericiţi şi multe planuri şi dorinţe pentru următorii 10 ani. Mulţumim pentru că ne-aţi primit în comunitate şi aţi transformat AFI Ploieşti în locul preferat pentru cumpărături, petrecerea timpului liber şi întâlniri neaşteptate cu personaje de poveste!

Despre AFI Ploieşti

Inaugurat în 2013, AFI Ploieşti are o suprafaţă totală închiriabilă de 34.000 mp, disponibilă pe două nivele. Centrul comercial pune la dispoziţia clienţilor săi numeroase branduri internaţionale de fashion & accesorii, beauty, home & deco, un food court divers, dar şi o zonă importantă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunităţi de petrecere a timpului liber. 

AFI Ploieşti este deţinut de AFI Europe, parte din AFI Properties, alături de AFI Cotroceni, AFI Braşov şi AFI City.  AFI Properties este o companie lider în domeniul dezvoltării, managementului şi investiţiilor imobiliare, care operează în Europa Centrală şi de Est.