Lucrările de construire la Pleiades Residence, cel mai extins proiect de regenerare urbană construit de Prime Kapital în Ploieşti, sunt în plină desfăşurare, după ce compania a obţinut autorizaţia de construire în primăvara acestui an. 

Complexul este componenta rezidenţială a unui amplu proiect dezvoltat de Prime Kapital pe fosta platformă „Uzina 1 Mai” şi va avea acces direct la Prahova Value Centre, finalizat anul trecut. 

În cadrul Pleiades Residence, dezvoltatorul Prime Kapital a decis să folosească o soluţie de fundare astfel încât să se asigure nivelul maxim de siguranţă a clădirilor, din punct de vedere structural. Până în acest moment, au fost realizaţi piloţii de test şi piloţii ajutători pentru corpurile A şi B, au fost testaţi piloţii de test din corpul A, şi se continuă cu corpul B. Piloţii sunt elemente structurale de fundare de adâncime. 

În prezent, se continuă forajul în corpul A, iar în prima parte a lunii octombrie va continua forajul şi realizarea piloţilor pentru corpul B. Tot în această perioadă, Prime Kapital va începe realizarea grinzilor de fundare, urmând ca apoi să se instaleze două macarale turn pentru corpurile A şi B din complex. 

Situat în partea de Sud a oraşului, ansamblul rezidenţial este conectat la toate punctele de interes din Ploieşti. Astfel, Pleiades Residence şi Prahova Value Centre sunt conectate la oraş printr-o reţea de străzi şi rampe care a fost deja dezvoltată de Prime Kapital, după o investiţie de 2,8 milioane de euro.

Noul hub urban se bazează pe un concept inovator, care include servicii şi facilităţi secundare pe lângă cele două componente principale, retail şi rezidenţial, pentru a crea o comunitate urbană modernă şi plină de viaţă, care va deveni un reper municipal în viitor. 

Tipuri de apartamente disponibile pentru cumpărare 

Complexul rezidenţial va oferi 17 tipuri diferite de unităţi, de la studiouri duble până la apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, precum şi duplexuri şi penthouse-uri. Data de finalizare a primei faze este estimată pentru finele anului 2023. În acest moment, dacă eşti interesat să cumperi o proprietate la standarde înalte de calitate, încă mai sunt disponibile o serie de unităţi scoase la vânzare în prima fază de construire, în clădirile A şi B! 


Poţi alege dintre: 

 

  1. Apartamente cu grădină privată, la parter
  2. Studiouri duble.
  3. Apartamente cu 2 camere.
  4. Apartamente cu 3 camere.
  • Apartamente cu 4 camere (acest tip de compartimentare oferă cele mai mari suprafeţe utile locuibile din Ploieşti). 

2.     Apartamente cu balcoane generoase, la etajele superioare, printre care câteva tipuri de unităţi deosebite: 

  • Penthouse-uri care oferă privelişti impresionante asupra oraşului. 

Pentru mai multe informatii, vizitati www.pleiadesresidence.ro