Bonurile câştigătoare la a 4-a extragere a Loteriei fiscale sunt cele din 23 iulie cu o valoare de 364 de lei, informează agrepres.ro.

La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 — 31 iulie 2015. Fondul total de premiere este de un milion de lei.

Aceasta este prima etapă a extragerii. Dacă vor fi mai mult de 100 de persoane care au bonuri cu valoarea de 364 de lei emise pe 23 iulie, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru selectarea celor 100 de persoane câştigătoare.

Regulamentul a fost modificat după ce la extragerea din aprilie au fost aproape 18.000 de câştigători, iar premiul care a revenit fiecăruia a fost de doar 56 de lei.

„Depunerea cererilor de revendicare se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere la orice administraţie fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de revendicare a premiului. Formularul cererii poate fi obţinut gratuit de la administraţia fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice”, se arată într-un comunicat al ministerului.

Pentru extragerea care a avut loc în data de 28 iunie 2015 au fost depuse 508 cereri de revendicare, iar joi, 6 august, a fost organizată a doua etapă de selecţie a celor 100 de câştigători.

Pentru extragerea din data de 19 iulie, până la data de 12 august, au fost depuse 4 cereri de revendicare a premiilor.

Extragerile se organizează în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară.