Compania aeriană Qatar Airways angajează în următoarea perioadă stewardese pentru baza din Doha. Poţi aplica pentru un post până pe data de 24 aprilie 2015. "Fă parte dintr-o poveste care merită spusă! Alătură-te premiatei noastre echipe de bord de 5 stele", sunt îndemnate româncele să aplice pentru locurile de muncă vacante.

Cele care vor să devină însoţitoare de bord la Qatar Airways trebuie să aibă cel puţin 21 de ani, să ajungă cu mână până la înălţimea de 212 centimetri, stând pe vârfuri, şi să aibă cel puţin diploma de absolvire a liceului, potrivit ofertei de angajare.

Candidatul ideal trebuie, totodată, să cunoască bine limba engleză şi să aibă o stare excelentă de sănătate.

Evenimentul de recrutare va fi organizat pe 25 aprilie la Hotelul Radisson Blu din Capitală, între orele 9:00-17:00. Participanţii trebuie să se prezinte cu CV-ul, fotografii, copie după diploma de  absolvire a liceului sau a facultăţii şi cu o copie după paşaport. Ţinuta business este obligatorie.

În primele 6 luni, salariul unei stewardese Qatar Airways este de circa 729 de euro, acesta urmând să crească ulterior până la 810 euro. Se lucrează în medie 70-80 de ore pe lună, potrivit cumajungistewardesa.ro. Diurna diferă de la lună la lună şi se oferă în oraşele în care stewardesele au layover.

În timpul perioadei de training, adică în primele 6 săptămâni, primeşti un salariu de 729 de euro plus un bonus de acomodare.