Atunci când intenţionezi să cumperi o maşină la mâna a doua, fie BMW sau Audi, trebuie să te documentezi temeinic înainte de achiziţionare, pentru evitarea diverselor situaţii neplăcute ce pot apărea ulterior.

În acest caz, pot apărea o serie de întrebări referitoare la istoricul maşinii, întrebări pertinente de altfel, întrucât achiziţionarea unui BMW sau Audi este costisitoare chiar dacă este o maşină la mâna a doua şi nimeni nu-şi doreşte să investească apoi în diverse reparaţii. 

Verifică VIN BMW şi VIN Audi cu ajutorul unei aplicaţii online

Dacă ai găsit un BMW sau Audi de care te-ai îndrăgostit şi ţi-l doreşti nespus, dar vrei să te asiguri că informaţiile primite de la vânzător sunt cele reale şi nu există vicii ascunse, verificarea istoricului auto este obligatorie. 

Automoli îţi pune la dispoziţie instrumentele necesare pentru verificarea istoricului auto prin intermediul seriei şasiu BMW sau Audi. Aplicaţia este simplu de folosit, este suficient să cunoşti VIN Audi sau VIN BMW, VIN care odată introdus în căsuţa de search a aplicaţiei şi apăsat butonul verifică şi efectuarea plăţii, în scurt timp îţi va genera un raport istoric vehicul, raport care îţi va oferi toate informaţiile despre autenticitatea maşinii.

Sunt relevante informaţiile aflate în urma unui raport VIN BMW sau Audi?

De cele mai multe ori informaţiile regăsite în raportul VIN sunt necesare în luarea unei decizii finale privind achiziţia unui BMW sau Audi. 

Prin aflarea numărului de kilometri, vei ştii cu certitudine câţi km are în bord BMW-ul dorit, deoarece este o practică des întâlnită a vânzătorilor de maşini să dea kilometrajul înapoi. Desigur că aceasta reprezintă o practică ilegală şi singurul care va avea de suferit eşti tu, cumpărătorul maşinii, deoarece o maşină cu un număr mare de kilometri, are o uzură mare şi desigur, costuri mari de întreţinere.  

În raport vei găsi şi informaţii despre accidentele suferite de maşină, de părţile din maşină avariate, dar şi de costurile necesare reparării ei. Acest lucru îţi oferă o imagine de ansamblu a stării în care s-a aflat sau se află în continuare maşina, dar şi cât de costisitoare a fost reparaţia. 

În funcţie de seria de şasiu, raportul îţi oferă fotografii de arhivă cu BMW-ul sau Audi-ul dorit, fotografii în care poţi vedea cum arăta maşina înainte de accident, după accident şi după ce aceasta a fost reparată. 

Dacă BMW-ul pe care doreşti să-l achiziţionezi a fost furat, raportul îţi va spune. Există pe piaţă foarte multe maşini furate din străinătate şi aduse în România spre vânzare. Dacă achiziţionezi o astfel de maşină, trebuie să ştii că vei avea probleme la înmatriculare, unde de altfel poţi afla acest lucru. O astfel de situaţie poate fi evitată prin intermediul unui raport istoric BMW.

Pentru evitarea cumpărării unui Audi la mâna a doua care a avut un accident în trecut şi a fost daună totală, dar ulterior reparat şi pus spre vânzare, raportul VIN Audi îţi va oferi informaţiile relevante cu privire la tipul de accident, daunele suferite şi valoarea investiţiei reparaţiei. 

Aflarea istoricului VIN al unui BMW sau Audi la mâna a doua prin intermediul seriei de şasiu este relevant şi te va ajuta să ştii cu exactitate kilometrajul real, dacă maşina a fost furată sau se află în condiţii legale de circulaţie, dar şi toate informaţiile în cazul unor accidente.