Noul BMW Seria 1 a fost prezentat publicului din România. Automobilul este schimbat la faţă, are o nouă dinamică şi o gamă nouă de motoare şi accesorii. Proiectată pentru o bună utilizare în traficul aglomerat din oraşe, maşina are preţuri care pornesc de la 24.000 de euro.

Cu un cuplu generos disponibil de la turaţii reduse, noile motoare TwinPower Turbo sunt combinate cu tracţiunea spate - în continuare, o particularitate unică în segmentul compact. Astfel, BMW Seria 1 furnizează o experienţă intensă a condusului.

Stopurile LED sunt, fără îndoială, atracţia principală şi demonstrează imediat că este vorba despre un model BMW autentic, conceput să cucerească şoselele.

Selecţia de motoare disponibile pentru noua gamă BMW Seria 1 a fost îmbunătăţită prin adăugarea ultimei generaţii de propulsoare pe benzină şi diesel, cu trei şi cu patru cilindri.

Lista de echipamente standard s-a mărit, ca şi puterea motorului cu şase cilindri în linie ce echipează modelul BMW M 135i şi dezvoltă 326 de cai-putere.

Noul reper de eficienţă în gama de modele a mărcii este BMW 116d Efficient Dynamics Edition.

Acesta dezvoltă 116 cai-putere, cu un consum de numai 3,4 l/100 km în ciclu mixt.

BMW Seria 1 se comercializează în două variante de caroserie - cu trei şi cu cinci uşi. Acestea au preţuri de pornire de la 24.000, respectiv 25.000 de euro.

Digi 24

.