Renault a dezvăluit oficial noul Megane Sedan, înlocuitorul lui Fluence. Spre deosebire de acesta, noul Megane Sedan vine cu un design mult mai atrăgător, aliniat filosofiei pe care o regăsim pe mai toate noile modele Renault.

Noul model are un aspect frontal dominat de blocuri optice mari, de un logo şi o grilă supradimensionate şi de lumini LED diurne sub forma literei C. A fost îmbunătăţit şi aspectul posterior, care vine acum cu o linie fluidă, specifică unui Sedan coupe, scrie Automarket.ro.

Automobilul rămâne la fel de spaţios ca predecesorul, oferind suficient loc pentru cinci pasageri la interior, plus un portbagaj de 508 litri, care poate fi comandat cu acces Easy Trunk, adică fără folosirea mâinilor.

Cei care preferă motorizările pe benzină vor avea de ales între două soluţii de propulsie: un motor aspirat normal, de 1.6 litri şi 115 cai putere, asociat unei cutii manuale cu cinci rapoarte sau unui CVT. Există şi un Tce de 130 de cai putere, livrat cu o cutie manuală cu şase trepte sau cu un EDC cu dublu ambreiaj şi şapte trepte.

Fanii dieselului au la dispoziţie trei motorizări: o unitate de 1.5 litri dCi cu două versiuni de ptere (90 şi 110 cai) şi un agregat de 1.6 litri dCi de 130 de cai, disponibil doar cu o cutie manuală.

Digi 24