Absenţa primarului Iulian Bădescu de la prezidiul şedinţei Consiliului Local Ploieşti a făcut ca întâlnirea să fie o simplă formalitate. Drept dovadă lejeritatea cu care cei 22 de aleşi locali prezenţi au adoptat cele aproape 30 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi.

Au lipsit obişnuitele schimburi de replici dintre reprezentanţii Puterii(USL) şi ai Opoziţiei(PDL), nimeni nu a avut niciun comentariu la vreun proiect de hotărâre, iar cei mai mulţi aleşi şi-au verificat, periodic, ceasurile pentru a fi siguri că scapă la timp de...corvoadă.

Şi uite aşa modificările de organigrame ale instituţiilor din subordinea municipalităţii, botezarea unor străzi din Ploieşti sau rectificări bugetare au fost votate rapid într-o pace şi prietenie suspectă pentru ploieşteanul neavenit şi dornic de confruntări politice.

Cu alte cuvinte...singurul factor perturbator din şedinţele Consiliului Local Ploieşti este însuşi primarul Iulian Bădescu.

Domnule primar, lipsiţi mai des de la astfel de întâlniri! Nu de alta, dar pentru predecesorul dvs era un eveniment prezenţa la şedinţele de Consiliu Local!