Primăria Municipiului Ploieşti îl aduce pe Moş Nicolae în mijlocul copiilor, în seara de joi, 5 decembrie 2019!

Anul acesta, în ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, îl aşteptăm pe vestitul Moş să poposească printre copiii cuminţi, într-o atmosferă de poveste, cu luminiţe şi tainice colinde, la Parcul Municipal Vest, unde se vor deschide oficial Târgul de Crăciun şi Orăşelul Copiilor.

Special pentru copiii prezenţi la eveniment, municipalitatea le-a pregătit un frumos spectacol de colinde oferit de Palatul Copiilor, de la ora 17.00,  precum şi o piesă de teatru plină de învăţăminte ,,Fata moşului şi fata babei”, susţinută de actorii secţiei Imaginario a Teatrului  ,,Toma Caragiu”, care este programată să înceapă la ora 17.30.

Moş Nicolae a promis că va sosi cu siguranţă printre copiii şi părinţii ploieşteni. Acesta le va afla dorinţele şi speranţele şi le va oferi celor mici, cu drag, surprize dulci.

Apoi, Moş Nicolae va pleca spre casele tuturor copiilor pentru că, aşa cum se ştie, în fiecare an, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, Moşul vine la copiii cuminţi să le aducă daruri, în ghetuţele sau cizmuliţele pe care aceştia le-au lustruit şi le-au aşezat cu emoţie la geam.