Ploieştiul a devenit raiul festivalurilor de tot felul, şi uitându-te la multitudinea de corturi din oraş tinzi să crezi că bugetul local încasează bani frumoşi din chiria percepută pentru tot felul de corturi şi cortuleţe.

Culmea e că lucrurile nu stau deloc aşa...

Domeniul public este închiriat pe sume modice unor slugi care au servit foarte bine PNL-ul în diverse ocazii, iar acum drept răsplată primesc o mână de ajutor spre creearea unor afaceri bănoase.

Nu de alta, dar se apropie iar campania electorală şi fondurile trebuie adunate cu sârg taman de la aceşti pseudo afacerişti.

Lista convenţiilor încheiate de municipalitate pentru închirierea domeniului public în anul 2017 spune multe...

Dacă SGU şi Hale şi Pieţe sunt firmele municipalităţii, mărunţişul adunat de Primărie de la celelalte firme este o bătaie de joc la adresa comercianţilor cinstiţi. Nu de alta, dar să închiriezi jumătate din Bulevardul Independenţei din Ploieştie pentru URIAŞA sumă de... 1150 de lei...., după care să subînchiriezi respectivele corturi unor comercianţi cinstiţi sună a speculă, nu a afacere!

Publicăm lista firmelor care au avut convenţii cu municipalitate şi sumele pe care Primăria Ploieşti le-a încasat din această poveste.

Comentariile vă aparţin, iar noi vom reveni cu alte amănunte senzaţionale despre afacerile de partid care se derulează dub egida Primăriei Ploieşti!