Marius Constantin, primarul orasului Băicoi a câstigat procesul cu ANI, care îl declarase incompatibil în anul 2020. Inspectorii de integritate susţineau că edilul a fost incompatibil în perioada în care a fost viceprimar cu atribuţii de primar, dar si consilier local. 

Anunţul victoriei împotriva ANI a fost făcut de avocatul George Botez, care i-a asigurat asistenţa juridică primarului. 

Am primit o solutie judiciara care ma bucura si are influenta benefica asupra unei frumoase comunitati locale din Prahova! Inalta Curte de Casatie si Justitie ne-a dat castig de cauza si a decis definitiv ca primarul orasului Baicoi, dl. Marius Ioan Constantin, nu a fost in incompatibilitate, asa cum a sustinut Agentia Nationala de Integritate intr-un demers ilegal! Trei ani de procese, de munca si emotii si azi, intr-un final, am castigat definitiv ! Frumoasele proiecte al Baicoiului merg inainte! Pacat ca nu se intampla si la Ploiesti!”, a anunţat avocatul Botez pe pagina sa de Facebook. 

Marius Constantin a fost declarat incompatibil inspectorii ANI susţinând că  „În perioada 21 noiembrie 2016 – 27 iunie 2017, a exercitat simultan atribuţiile de primar şi funcţia de consilier local, încălcând astfel dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. a) din Legea nr. 161/2003 (forma în vigoare până la data de 10 iunie 2017)”.

După trei ani de procese, edilul a demonstrat că nu a încălcat nicio lege si isi poate continua mandatul