Accident mortal în Prahova, la Fulga, duminică după-amiază. O tânără în vârstă de 21 de ani şi-a pierdut viaţa, iar alte două, inclusiv un copil, au fost găsite încarcerate de echipajele de urgenţă

Tragedia s-a produs la intrarea în Fulga dinspre Mizil, a anunţat Poliţia Prahova.

În unul dintre autoturismele implicate se afla doar şoferul, iar în cel de-al doilea echipajele de urgenţă au găsit trei victime încarcerate: un bărbat, o femeie şi un copil.

Toţi trei au fost extraşi de echipajele ISU Prahova, dar, din păcate, pentru femeia aflată în maşină nu s-a mai putut face nimic, fiind pronunţat decesul.

La faţa locului au intervenit echipaje de descarcerare, echipaj SMURD şi echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.  Din primele informaţii, poliţiştii au stabilit că accidentul s-ar fi produs după ce unul dintre autoturismele implicate ar fi intrat pe contrasens. În zonă carosabilul este negru, anunţă IJP Prahova.

În una dintre maşinile implicate se afla o singură persoană, un bărbat în vârstă de 26 de ani.

În cel de-al doilea autoturism, echipajele de urgenţă au găsit trei persoane încarcerate: un bărbat de 27 de ani, un copil de trei luni şi o femeie în cazul căreia a fost pronunţat decesul.

Bărbatul de 27 de ani a suferit traumatism la nivelul toracelui şi fractură de membru inferior, iar copilul de trei luni care se afla în maşină şi care a fost gîsit încarcerat a suferit un traumatism cranio-cerebral şi escoriaţii.

Un bărbat de 26 de ani, şoferul celei de-a doua maşini, a suferit un traumatism la nivelul umărului stâng.