Ploiestenii rămân, din nou, fără apă caldă si căldură. Primarul Andrei Volosevici a anunţat live pe Facebook (că doar asa se fac comunicările oficiale in a doua zi de Crăciun) că marţi dimineată incep reparaţii la cazanul de apă fierbinte (faimosul CAF2). 

Asta in timp ce de mai bine de o lună, reprezentanţii Primăriei Ploiesti inventează motive pentru a nu prelua cazanul 5 de la Consiliul Judeţean Prahova, desi acesta are toate autorizaţiile legale de funcţionare. Explicaţia neoficială pentru tărăgănarea preluarii cazanului 5 este legată de consumul mai mare de gaze naturale pentru funcţionarea acestuia, acelasi motiv existând (se pare) si pentru neutilizarea TAF (turbinei de apă fierbinte). 

Dacă ar fi fost preluat si cazanul 5, avariile de la CAF 2 nu ar fi fost simţite de către ploiesteni, iar căldura din case ar fi fost la standarde dorite de ploiesteni. 

Dar joaca primarului Andrei Volosevici dea administraţia, pare mult mai importantă decât asigurarea utilităţilor pentru ploiestenii plătitori de taxe si impozite... 

Iar comentariile lăsate de ploiesteni pe pagina de Facebook a Primăriei Ploiesti (acolo unde Volosevici isi postează liveurile) sunt mai multe decât elocvente...Iar cei mai mulţi ploiesteni solicită demisia edilului, acuzându-l de incompetenţă si nepăsare...