La data de 3 noiembrie  a.c., în jurul orei 22.30, poliţiştii Secţiei nr.1 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat, din Ploieşti cu privire la faptul că, minora Petre Gabriela Iuliana, în vârstă de 13 ani a plecat voluntar de la adresa acestuia de domiciliu, împreună cu prietena sa, Klein Sabrina Mariana, în vârstă de 15 ani, tot din Ploieşti şi nu au mai revenit.

 

Semnalmente *Petre Iuliana Gabriela*: 1.50 m, 48 de kg, constituţie atletică, păr negru-şaten, ten alb, ochi căprui, faţa ovală.

 

La momentul dispariţiei *Petre Iuliana Gabriela* era îmbrăcată cu o geacă de culoare negru, poartă o pereche de cercei de metal de culoare galbenă, reprezentând două cercuri concentrice cu o bilă în mijloc, pantaloni blue-jeans de culoare albastru, pantofi sport din material textil de culoare negru.

 

Semnalmente *Klein Sabrina Mariana*: 1.60 m, 65 de kg, constituţie atletică, păr negru lung, pe care îl poartă prins, ten măsliniu, ochi căprui, faţa ovală.

 

La momentul dispariţiei *Klein Sabrina Mariana* era îmbrăcată cu o geacă lungă din fâş, de culoare albastru, pantaloni blue-jeans de culoare albastru, pantofi sport din imitaţie din piele, de culoare albă.

 

Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea persoanelor sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

 

 

Sursa: www.prahovaeconomica.eu