Se întâmplă într-unul dintre fiefurile PNL din Prahova. Un consilier local liberal a fost plasat în arest la domiciliu de către magistraţii Judecătoriei Ploieşti. Acuzaţia procurorilor se pare că este tâlhăria...

Informaţia este publicată pe Portalul Instanţelor de Judecată din România

Este vorba despre Mihai Balaban, consilier local PNL (ex-PDL), la Târgşorul Vechi. Gurile rele susţin că Balaban nu este la prima încălcare a legii, având un comportament abuziv de foarte multe ori. În plus se laudă că este mâna dreaptă a primarului Nicolae Drăgan şi că este bun prieten cu deputatul George Ionescu, copreşedintele PNL Prahova.

Interesant este că acelaşi consilier locala fost condamnat în 2012 la o pedeapsă de doi ani cu suspendare pentru braconaj, fiindu-i confiscată arma de vânătoare.

Nu înţelegem cum secretarul comunei Târgşorul Vechi nu a aplicat legea şi nu a dispus încetarea mandatului lui Balaban.

Vă reamintim, că într-o situaţie similară, la Ploieşti fostul viceprimar Raul Petrescu a pierdut mandat de consilier local în urma unei condamnări cu suspendare.

Faptul că Mihai Balaban a funcţionat în ultimii patru ani ar putea arunca în aer toate hotărârile aprobate de Consiliul Local Târgşorul Vechi în ultimii patru ani