Consilierul local George Botez a readus în discuţie problema CSM Ploieşti într-o conferinţă de presă organizată la sediul municipal al PSD. 

Botez este deranjat de modul în care la CSM sunt discutate problemele de interes public, fiind vorba despre un club sportiv finanţat din bugetul local.

Avocatul George Botez a reamintit că în ultima şedinţă de Consiliu Local şi-a început interpelarea despre CSM cu definiţia omertei, legea tăcerii din organizaţiile mafiote, un cod care interzice furnizarea de informaţii sau colaborarea cu autorităţile. Şi exact acest lucru consideră social democratul că se întâmplă la CSM Ploieşti. 

“CSM Ploieşti, refuză constant, de mai bine de patru luni să îmi răspundă la nişte chestiuni punctuale. Domnul primar a tot promis că...mă va sprijini în obţinerea acestor informaţii. Ca şi când, primarul Ploieştiului trebuie să intervină pentru a mi se respecta dreptul de consilier local! Am fost invitat (e pentru prima oară în istoria Consiliului Local când un consilier este invitat la o discuţie cu cei care trebuiau să furnizeze răspunsuri). În mod public declar că sunt disponibil pentru o întâlnire oricând, dar cu o preavizare de 48 de ore, pentru că nu sunt plătit din bani publici şi trebuie să muncesc pentru a-mi asigura veniturile. Dar această întâlnire va avea loc în prezenţa presei.”, a afirmat Botez. 

“Domnul primar bate tot felul de apropouri legate de activitatea vechiului Comitet de Coordonare. Dacă domnia sa are ştiinţă că eu am acţionat vreodată illegal, îl invit să prezinte public aceste probleme”, a mai spus consilierul local.