Consilierul local George Botez a abordat, iar, problema CSM Ploieşti în şedinţa Consiliului Local. 

Avocatul Botez i-a atras atenţia primarului Volosevici că la CSM a fost instituită...omerta şi i-a citit edilului definiţia legii tăcerii, acuzând reprezentanţii clubului sportiv că refuză să facă publice informaţii din interiorul instituţiei, deşi sunt solicitate de un consilier local.

Încercând să dreagă busuiocul, Volosevici s-a scuzat că a fost ocupat...cu alte probleme şi a explicat că a primit de la CSM Ploieşti o solicitare de rectificare bugetară de...22 de milioane de lei (aproape cinci milioane de euro!!!). Dar, l-a invitat pe George Botez la o discuţie directă cu reprezentanţii clubului sportiv, oricând doreşte consilierul local.

Social democratul a anunţat public că acceptă invitaţia primarului, dar marţi seara a anunţat pe pagina sa personală de Facebook că invită şi presa (locală şi naţională) la întâlnirea cu Andrei Volosevici şi conducerea CSM Ploieşti.

"Sunt perfect de acord cu întâlnirea propusă de dl primar. Fac însă precizarea ca la această întâlnire voi accepta să discut doar cu dl primar şi  cu directorii din CSM. Nu voi accepta ca la întâlnire să fie prezenţi aşa zişi consilieri ai celor înainte evocaţi. E timpul să rupem pisica la CSM Ploieşti. Văd că am rămas cam singur în luptă, restul şi-au adus aminte că mai cunosc pe cineva, mai au un frate, soră, naş, cuscru angajat la CSM şi le-a cam scăzut vigilenţa. Şi ca totul să fie cristal, voi invita la întâlnire toată presa din Prahova şi cea naţională, chit că unii se laudă că au ziariştii în buzunarul de la spate. Această întâlnire va avea loc doar in prezenţa presei.", ne-a declarat George Botez.

Rămâne de văzut dacă primarul Andrei Volosevici şi mai ales timizii directori ai CSM Ploieşti vor accepta ca la întâlnire să participe şi ziariştii, mai ales că reprezentanţii clubului sportiv şi-au făcut un obicei din a nu răspunde nici solicitărilor în baza Legii 544 făcute de jurnalişti.