Un tânăr a fost bătut şi ameninţat cu sabia, în această noapte, după un accident produs pe o stradă din Ploieşti.

 

Accidentul s-a produs în jurul orei 21.45, la intersecţia străzilor Bahluiului şi Mărăşeşti din Ploieşti.

 

Imediat după accident, între unul dintre şoferii implicaţi şi un pasager din cealaltă maşină a izbucnit un scandal, iar unul dintre scandalagii a scos, la un moment dat, o sabie.

 

"La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 21:45, poliţiştii Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale care a avut loc la intersecţia străzii Bahluiului cu strada  Mărăşeşti.

 

În urma evenimentului rutier, între unul dintre conducătorii auto, un bărbat în vârstă de 44 de ani şi un pasager din celălat autoturism, un tânăr în vârstă de 21 de ani ar fi izbucnit un conflict, acesta din urmă fiind lovit de bărbatul în vârstă de 44 de ani.

 

Conflictul a fost aplanat de poliţiştii sosiţi la faţa locului. La acest moment poliţiştii efectuează cercetări în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale ce se impun. În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe", se arată într-o informare a IPJ Prahova.

 

 

 

Sursa: www.antena3.ro