Primarul Andrei Volosevici a trimis o nouă invitaţie conducerii ACS Petrolul 52 la o nouă rundă de discuţii. Doar că primarul a uitat că Petrolul are mâine meciul de Cupa României cu Craiova 1948, iar elevii lui Nae Constantin şi-au propus să câştige această partidă. 

"Domnul Primar, va invita mâine, 21.09.2021,ora 14:00 la o sedinta in cadrul Primăriei Municipiului Ploieşti! Am rugămintea sa-mi comunicati un răspuns in acest sens! Mulţumesc frumos si o săptămână uşoară, va doresc!", este textul sms-ului primit de oficialii clubului de fotbal.

Avem o singură curiozitate: cine a avut ideea convocării unei întâlniri, fix înaintea unui meci extrem de important? Sau poate, primarul Andrei Volosevici îşi doreşte o invitaţie la meci şi consideră că astfel o poate obţine mai uşor! 

Faptul că primarul convoacă o întâlnire de azi pe mâine spune multe despre degringolada care s-a instalat în Primăria Ploieşti. Este clar că municipalitatea nu are în acest moment o agendă publică bine stabilită dinainte şi că totul se face după ureche sau mai bine spus, după bunul plac al primarului liberal.