La data de 11 mai a.c., în intervalul orar 16:00-19:00,  poliţişti din cadrul Biroului Rutier Ploieşti, Biroului Rutier Câmpina şi Poliţia oraşului Breaza au desfăşurat o acţiune pe DN 1 în judeţul Prahova. Acţiunea a vizat disciplinarea conducătorilor auto şi reducerea gradului de victimizare prin acciente rutiere care au avut ca principală cauză de producere viteza. 

 

În cadrul acţiunii au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproximativ 27.800 de lei, 30 dintre ele fiind aplicate pentru încălcarea limitelor legale de viteză, cu această ocazie  fiind reţinute şi 3 permise de conducere.  Pentru alte nereguli constatate au fost reţinute două certificate de înmatriculare.

 

În perioada următoare, poliţiştii vor acţiona zilnic pe drumurile naţionale care tranzitează judeţul, pentru reducerea riscului rutier şi a numărului şi consecinţelor accidentelor rutiere grave.

 

 Poliţiştii rutieri vă recomandă să manifestaţi disciplină în trafic, să respectaţi viteza de deplasare în funcţie de starea carosabilului şi de vizibilitate, să nu conduceţi sub influenţa alcoolului, să nu vă angajaţi în efectuarea unor manevre riscante şi să acordaţi prioritate tuturor celor în drept.

 

 

Siguranţa dumneavoastră constituie prioritatea instituţiei noastre!