O bătaie între două familii din cartierul ploieştean Radu de la Afumaţi a trimis NOUĂ persoane la spital pentru îngrijiri medicale, iar trei bătăuşi au ajuns la secţia de poliţie

IJP Prahova a anunţat că vineri, în jurul orei 17:30, în municipiul Ploieşti, pe o stradă din Cartierul Radu de la Afumaţi, a avut loc un conflict spontan între membrii a două familii.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi precum şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Prahova, care au aplanat în scurt timp conflictul.

Din primele date, persoanele implicate s-au agresat reciproc, atat verbal cât şi fizic, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi.

Politistii au identificat şi condus la sediul secţiei trei persoane care au participat la eveniment, iar alte 9 au solicitat transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetarile continuă pentru stabilirea situaţiei de fapt şi dispunerea de masuri legale în consecinţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violente şi distrugere.