Urmare a discuţiilor care au avut loc azi şi la care au participat viceprimarul cu atribuţii de primar Iulian Teodorescu, noua conducere a CSM Ploieşti şi Consiliul de Administraţie al SGU Ploieşti, s-a stabilit ca stadionul Ilie Oană să fie transferat de la SGU către municipalitate. După preluarea imobilului de către municipalitate, stadionul va fi transferat la CSM Ploieşti unde va fi creat un departament de administrare a bazelor sportive care va include, alături de stadion, şi Sala Sporturilor Olimpia, Hipodromul Ploieşti, sala Leonard Doroftei şi alte baze sportive.

Se estimează că durata necesară transferului este de aproximativ 2 luni, perioadă în care se va proceda la inventarierea cu exactitate a tuturor elementelor imobilului. Totodată, s-a stabilit ca în cel mai scurt timp să se promoveze o hotărâre a Consiliului Local în acest sens.

Prin preluarea de către municipalitate, scad costurile de administrare a stadionului şi se speră ca, în aceste condiţii, să se diminueze preţurile la care arena sportivă va fi oferită spre închiriere echipei FC PETROLUL PLOIEŞTI.