Primarul Iulian Bădescu a răspuns în faţa Consiliului Local de ce nu poate Primăria Ploieşti să achite restul de bani pentru premierea jucătorilor Petrolul Ploieşti în sezoanele competiţionale 2012-2013 şi 2013-2014.

„Asociaţia Lupii Galbeni a fost înştiinţată asupra faptului că nu există alocare bugetară în acest moment pentru a fi îndeplinite cererile lor. Mai mult, în acest moment suntem într-un proces cu asociaţia respectivă pentru sumele respective. În ceea ce priveşte o comunicare către asociaţie, că nu putem să le dăm banii până termină DNA ancheta, nu putem să facem, deoarece nu există o hotărâre în acest sens. Ce putem comunica oficial, este faptul că în acest moment Consiliul Local nu a alocat din bugetul local, pe anul în curs, o sumă pentru îndeplinirea acelor obligaţii“, a declarat Iulian Bădescu, primarul Ploieştiului.

Asociaţia Comunitară „Lupii Galbeni 2012“ a solicitat în două rânduri, la finalul lunii iunie, achitarea sumelor restante, ce reprezintă premierea echipei Petrolul Ploieşti pentru performanţele obţinute, conform contractului de cooperare şi a hotărârilor de consiliu local adoptate. În adresa respectivă  asociaţia solicită suma restantă de 1,19 milioane de euro, aferentă sezonului competiţional 2012-2013 şi suma de 2 milioane de euro aferentă anului competiţional 2013-2014.