Risipă de bani publici, în condiţiile în care primarul Adrian Dobre vorbea în campania electorală despre falimentul administraţiei locale! Aşa s-ar putea numi evenimentul din weekendul trecut, eveniment care trebuia să fie un festival pentru copii.

În condiţiile în care CSM Ploieşti este la un pas de desfiinţare, problema mărcilor Petrolului nu au fost rezolvate, iar Ploieştiul are o mulţime de probleme nerezolvate, Adrian Dobre a găsit de cuvinţă să arunce pe fereastră 62.000 de euro pentru două concerte. Consilierii locali PSD au solicitat lămuriri pentru suma mare de bani cheltuită, iar primarul Dobre a explicat doar că banii erau prevăzuţi pentru desfăşurarea Zilelor Ploieştiului, eveniment care nu a mai avut loc din cauza alegerilor locale din iunie.

Şi totuşi nu putem să nu ne întrebăm cum a acceptat Nicoleta Crăciunoiu, directorul economic al Primăriei, să fie cheltuită o asemenea sumă pentru un alt eveniment decât cel pentru care fusese alocată. Festivalul Magie, Feerie şi Povesti a fost conceput ca un eveniment pentru copii şi tineri, iar invitarea unei trupe precum Carla's Dreams, trupă cu un alt tip de mesaj a fost cu totul deplasată.

Nu mai vorbim despre explicaţia primarului Dobre la întrebarea de ce nu au fost invitaţii consilierii locali la manifestări...Edilul şi-a cerut scuze pentru că nu a ştiut cum se organizează un astfel de eveniment, scuze mincinoase, am putea spune, Primăria Ploieşti avânt un Departament de Protocol format din profesionişti adevăraţi care ştiu care sunt paşii pentru ca un eveniment să fie ca la carte!