Grupul PSD-ALDE din Consiliul Local Ploieşti convoacă o şedinţă  extraodinară, sâmbătă de la ora 11.00, şedinţă care va avea pe ordinea de zi un proiect prin care este preluată, cu titlu gratuit, instalaţia de producere a apei calde şi a energiei termice, de la Consiliul Judeţean Prahova. De asemenea, primarul Adrian Dobre este împuternicit să preia aceste instalaţii, astfel încât să nu fie pus în pericol servicil de furnizare a agentului termic şi a apei calde menajere.

În acest fel, primarul Adrian Dobre are toate pârghiile de a lua cea mai bună decizie, în aşa fel încât, ploieştenii să nu rămână fără apă caldă începând cu data de 1 mai.

"Grupul PSD- ALDE îi oferă primarului Adrian Dobre posibilitatea de a implementa cea mai bună soluţie pentru ca ploieştenii să nu rămână fără apă caldă. De asemenea, vreau să menţionez că niciunul dintre consilierii PSD şi ALDE nu vor vota vreo majorare de tarif. Susţinem orice soluţie are primarul Dobre atâta timp cât aceasta este în beneficiul ploieştenilor", ne-a declarat consilierul local George Botez.

Vă reamintim că începând cu 1 mai, contractul dintre municipalitate şi Veolia privind furnizarea agentului termic şi a apei calde expiră. Veolia a demarat deja procedurile necesare predării instalaţiilor către municipalitate.