Liderul PSD, Marcel Ciolacu anunţă că partidul îşi suspendă acţiunile de campanie electorală, din respect pentru victimele de la incendiul de la Piatra -Neamţ.

 

Ciolacu a precizat ca decizia a luat-o dupa consultarea conducerii partidului si reprezinta o necesitate, factorii politici social-democrati urmand sa se concentreze pe masurile de salvare a tarii din actualul dezastru sanitar.

 

"În acest moment, prioritar este ca supravieţuitorii tragediei de la Piatra Neamţ să aibă parte de îngrijiri medicale. Sunt în contact permanent cu autorităţile judeţene şi ştiu că s-au găsit soluţii pentru ca activitatea medicală să continue în siguranţă la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, iar secţia ATI distrusă în incendiu să fie refăcută în regim de urgenţă.

 

Am discutat cu toţi colegii mei şi am decis suspendarea oricărei acţiuni de campanie electorală din respect pentru această imensă tragedie. Toţi decidenţii politici au obligaţia, în acest moment, să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri", scrie Ciolacu pe Facebook.