Robert Gabriel Berechet, ploieşteanul care îi spărgea pahare în cap iubitei minore, a fost condamnat definitiv la aproximativ 13 ani de închisoare cu executare!

Tânărul a fost găsit vinovat pentru lovire sau alte violenţe, viol, lipsire de libertate şi violarea vieţii private, scrie adevarul.ro

12 ani, 9 luni şi 20 de zile este pedeapsa definitivă stabilită printr-o decizie dată de judecătorii Curţii de Apel Ploieşti care au decis să majoreze pedeapsa dată de prima instanţă. Astfel, Robert Berechet a primit aproape patru ani în plus de închisoare. În primă instanţă, Berechet primise o pedeapsă de 9 ani şi cinci luni.

În  anul 2018, o filmare şoca opinia publică. O adolescentă era filmată în timp ce partenerul său o maltrata şi îi spărgea pahare în cap. Filmuleţul  a devenit viral pe internet şi a ajuns la prietenii fetei care au anunţat poliţia.

Bărbatul a fost arestat preventiv după mai multe ore de audieri. Fata declara atunci că tânărul devenea agresiv când rămânea fără bani pentru alcool şi droguri.