Marius Constantin, candidatul umanist la Primăria Băicoi, a câştigat cel de-al doilea mandat cu 77% din voturile valabil exprimate.

 

Realizările sale substanţiale din primul mandat, proiectele asumate pentru următorii patru ani şi principiile umaniste i-au asigurat lui Marius Constantin unul dintre cele mai mari scoruri electorale la nivel naţional.

 

Dimensiunea impresionantă a acestei victorii este subliniată inclusiv de diferenţa dintre candidatul umanist şi cel de-al doilea clasat, candidatul PNL, între care este o prăpastie de 55 de procente, iar ceilalţi competitori s-au pierdut în zona pragului de 5%.

 

Referindu-se la succesul colegului său umanist, deputatul Graţiela Gavrilescu, preşedintele PPU (social-liberal) Prahova, a declarat:

 

„Marius Constantin este un reper naţional de administraţie performantă. Modelul său de succes, care va continua şi îi va surprinde pe mulţi, ar trebui multiplicat la nivelul întregii ţări şi am convingerea că în fiecare administraţie locală condusă de umanişti se vor obţine rezultate comparabile cu cele de la Băicoi”.