Filarmonica "Paul Constantinescu" vă invită joi, 16 iulie 2020, de la 20.00, la un concert al cărui program cuprinde două dintre lucrările lui Antonin Dvorak, unul dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi compozitori cehi din toate timpurile: Serenada în re minor, op. 44, pentru instrumente de suflat şi Serenada în Mi major, op. 22, pentru orchestră de coarde. La pupitrul dirijoral al orchestrei simfonice se va afla Vlad Vizireanu, director muzical al Orchestrei Simfonice Knox-Galesburg, Illinois.Evenimentul se va desfăşura pe esplanada Bisericii Sf. Andrei din Ploieşti (str. Andrei Mureşanu, cartier Cina). 

 

Biletele, în valoare de 15 lei (acces general) pot fi achiziţionate de la intrare, înaintea evenimentului, sau online, de pe www.filarmonicaploiesti.ro Relaţii suplimentare şi rezervări puteţi obţine la numărul de telefon 0734 335 067. 

 

Pentru mai multe amănunte legate de evenimentele viitoare vă invităm să ne urmăriţi pe toate paginile noastre de facebook: https://www.facebook.com/filarmonicaploiesti/ https://www.facebook.com/virtualconcerthall.ro/ https://www.facebook.com/jazzploiesti/ https://www.facebook.com/ploiestijazztrio/ https://www.facebook.com/flacaraprahovei/ https://www.facebook.com/corulfilarmoniciipaulconstantinescuploiesti/ https://www.facebook.com/cvartetulchronos/ https://www.facebook.com/ploiestibrassensemble/ https://www.facebook.com/studiofilarmonicaploiesti/ De asemenea, ne găsiţi şi pe instagram, aici: instagram.com/filarmonicaploiesti