Dragi spectatori,

Continuam seria reprezentatiilor in aer liber si va invitam sa traiti impreuna emotia si bucuria intalnirii cu artistii si personajele dumneavoastra preferate.

Ne intoarcem in curtea din fata Teatrului de Animatie Imaginario, dar si in universul scrierilor lui Ion Creanga si, dupa ce am aflat povestea lui „Pacala” si a „Caprei cu trei iezi”, va asteptam sa il insotim pe „Danila Prepeleac” intr-o calatorie initiatica plina de peripetii, o dovada a faptului ca istetimea se poate ascunde sub o infatisare modesta, toate presarate cu umor autentic romanesc. Spectacolul va putea fi urmarit sambata, 20 iunie, de la ora 18.00, si duminica, 21 iunie, de la orele 10.30 si 12.00.

Artistii Teatrului de Revista Majestic revin pe scena din Parcul Municipal Vest si ne vor demonstra, duminica, 21 iunie, de la ora 19.30, cum un „Suflet pereche” poate fi intalnit mai aproape decat ne-am fi imaginat, intr-un periplu muzical plin de emotie printre creatii reprezentative din repertoriul lui Nico si melodii romanesti binecunoscute. Alaturi de indragita artista, vor evolua Daniela Raduica, Romeo Zaharia, George Capanu, Rodica Tudor, acompaniati de Orchestra si Baletul Majestic.

 Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.