Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti lansează o campanie umanitară inedită. Instituţia de cultură a demarat o strângere de cizmuliţe şi mănuşi pentru copii, iar obiectele vestimentare vor ajunge la micuţii din familiile defavorizate.

 

“Începând cu data de 20 noiembrie, Teatrul „Toma Caragiu” lansează campania umanitară „MÂINI ŞI PICIORUŞE CALDE” – DONEAZĂ MĂNUŞI ŞI CIZMULIŢE PENTRU COPIII NEVOIAŞI!

 

Prin această campanie, ne propunem să strângem, din donaţii, încălţăminte pentru anotimpul rece şi mănuşi pe care le vom dărui micuţilor din familii lipsite de posibilităţi materiale.

 

Donaţiile pot fi aduse zilnic, în perioada 20 noiembrie – 20 decembrie, la Teatrul de Animaţie „Imaginario”, situat pe Bulevardul Independenţei nr. 14.   Vă invităm să sprijiniţi campania umanitară „MÂINI ŞI PICIORUŞE CALDE”  şi să ne ajutaţi să le dăruim celor mici lucruri utile şi adecvate, care i-ar putea ajuta să treacă mai uşor de frigul iernii!”, este anunţul Teatrului.

 

Instituţie de cultură nu este la prima campanie de acest gen. În vară, tot la sediul teatrului s-au strâns ghiozdane echipate cu rechizite care au ajuns tot la familiile nevoiaşe.