Caz şocant la Ploieşti care demonstrează că parcul auto învechit al TCE este un adevărat pericol pentru călători. O adolescentă în vârstă de 17 ani a căzut dintr-un autobuz care circula pe traseul 2, în timpul mersului.

Fata a suferit mai multe traumatisme, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Tânăra se afla pe bancheta din spate a autobuzului, când geamul s-a rupt, efectiv, iar fata a căzut pe carosabil.

În cauză a fost intocmit un dosar penal in care se efectueaza cercetari pentru vatamare corporala din culpă.

Nu este primul incident în care sunt implicate autobuzele TCE. În ultima perioadă, mai multe vehicule vechi s-au rupt în timpul mersului sau s-au defectat nemaiputând fi reparate. De altfel, 90%din parcul auto al TCE ar trebui casat.

Vă reamintim că primarul Adrian Dobre a "reuşit" performanţa de a cumpăra numai 10 autobuze noi (şi acestea cu numeroase probleme tehnice), deşi Consiliul Local Ploieşti a aprobat o hotărâre prin care pot fi achiziţionate 50 de vehicule. Din păcate, angajaţii municipalităţii coordonaţi de edilul liberal au ratat de mai multe ori licitaţia, astfel încât primele autobuze au ajuns la Ploieşti la aproape doi ani de la adoptarea hotărârii.