Situaţie deosebită la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti. Clubul sportiv a rămas fără Consiliu de Administraţie după ce toţi consilierii locali care făceau parte din CA au demisionat.

Astfel, primul care a renunţat a fost liberalul Gheorghe Sîrbu, care a demisionat nedorind să se implice în găsirea unei soluţii pentru funcţionarea clubului.

Social democraţii Gheorghe Andrei, Sanda Dragulea şi George Botez au demisionat şi ei nemulţumiţi de faptul că soluţiile propuse pentru redresarea clubului sportiv nu au fost puse în aplicare de reprezentanţii municipalităţii.

Aleşii locali au adoptat, în şedinţa Consiliului Local Ploieşti de luni 31 octombrie, bugetul pentru funcţionarea bazelor sportive. DIn păcate, sportivii şi antrenorii rămân neplătiţi de luni de zile, situaţia fiind una disperată

Maestrul Titi Tudor s-a adresat ieri Consiliului Local şi le-a spus aleşilor că nu se mai poate continua în acest mod. "Nu puteam face sport fără normă de hrană, fără indemnizaţii. Am ajuns să cer ajutor prietenilor pentru a le putea asigura boxeurilor mei o masă. La Ploieşti, facem performanţă pe burta goală şi nu este normal. Am scos un campiona naţional, fără niciun fel de sprijin financiar. Am scos un vicecampion de juniori, tot pe burta goală"