Poliţiştii au reuşit, joi seară, să dea de urma tinerei de 25 de ani, din Strejnic, comuna Târgşorul Vechi, care ar fi dispărut după ce ar fi petrecut câteva zile într-un centru de persoane fără adăpost din Ploieşti.

IJP Prahova a anunţat, în această dimineaţă, că femeia fost găsită joi, în jurul orei 17.30, pe raza oraşului Buşteni, şi nu ar fi fost victima vreunei infracţiuni.

Conform anunţului iniţial al Poliţiei, femeia ar fi dispărut de mai multe zile. Tânăra, care ar fi însărcinată în două luni, ar fi plecat de acasă acum două săptămâni. Aceasta ar avea probleme de sănătate care s-ar fi agravat, pe fondul unei decepţii în dragoste. Tot din această cauza, ea s-ar fi certat cu familia şi, de la jumătatea lunii septembrie, ar fi preferat să caute adăpost, seară de seară, la Centrul pentru persoane nevoiaşe din Bariera Bucureşti

Anunţul Poliţiei Prahova:

"Ieri, 02 octombrie 2019, în jurul orelor 14:40, am fost sesizati despre faptul că numita MIERLĂ MARIANA, în vârsta de 25 de ani, din comuna Târgşoru Vechi, sat Strejnicu, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Se pare că acesta ar fi plecat de la domiciliu cu aproximativ două săptămâni în urmă la un centru de pe raza de sud a municipiului Ploieşti de unde, în urmă cu aproximativ 3 zile ar fi plecat, iar până în prezent nu a mai revenit.

La momentul plecării de la domiciliu, purta o rochie albă, înflorată, fiind încălţată cu sandale şi avea asupra sa o geantă.

Semnalmente:
1,70 metri înălţime, păr blond, lung, ochi căprui, fără alte semne particulare.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiata unitate de politie".