Subsolul Sălii Sporturilor Olimpia a fost inundat în această după amiază! Canalizarea a refulat, cel mai probabil din cauza unei erori de proiectare, iar parchetul sălii mici a fost acoperit de apă.

Intervenţia de urgenţă pentru remedierea problemei a fost făcută de către femeia de serviciu, împreună cu Lucian Rădulescu, directorul adjunct al CSM Ploieşti.

Ion Enache, administratorul clădirii nu a fost de găsit, nerăspunzând la telefon. Curioasă atitudinea celui care ar trebui să aibă grijă ca lucrurile să funcţioneze ca la carte la Sala Sporturilor Olimpia, mai ales că Enache are un salariu frumuşel, chiar de invidiat, am putea spune (administratorul primeşte lunar aproximativ 5.000 de lei!!!)

Probabil administratorul Enache va spune că vinerea, angajaţii de la stat lucrează doar până la ora 14.00, iar avaria s-a produs în afara orelor de program. Păi dacă este aşa, poate că este cazul ca Ion Enache să demisioneze şi să lase postul unei persoane care înţelege să îşi respecte fişa postului!