Alteţa Sa Regală, Principesa Margareta a fost miercuri în Ploieşti unde a vizitat centrul pentru îngrijirea persoanelor vârstnice Vasarely. Evenimentul se înscrie campaniei „Flori pentru suflet“ prin care Fundaţia „Principesa Margareta a României“ marchează Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice sărbătorită pe 1 octombrie.

Aşezământul social privat din municipiu este susţinut în cadrul programului „Niciodată Singur“ desfăşurat de organizaţia amintită, cu scopul de a îmbunătăţi condiţiile de viaţă ale persoanelor cu vârste de peste 65 de ani aflate în risc de izolare socială, singurătate şi sărăcie.

Principesa a vizitat centrul şi a asistat la un recital de romanţe şi piese populare. Cu această ocazie, Fundaţia „Principesa Margareta“ a încheiat un parteneriat cu acest cămin pentru persoanele trecute de vârsta a treia, prin care va oferi suport persoanelor vârstnice cazate la centrul Vasarely.

Din partea autorităţii locale la eveniment a participat Iulian Teodorescu, viceprimarul Ploieştiului şi alţi reprezentanţi ai primăriei.