Patru accidente grave, în care au fost implicate 10 autoturisme şi 14 persoane, au avut loc, sâmbătă, între orele 13.30 şi 14.30, pe şoselele din Prahova

Conform ISU Prahova, două accidente s-au produs în Ploieşti, unul în Vălenii de Munte şi unul în Valea Călugărească.

Bilanţul este al primului weekend de relaxare a restricţiilor.

Primul accident a fost raportat în jurul orei 13.30, pe DN1B, în Valea Călugărească, la ieşirea spre Albeşti. Au fost implicate patru vehicule, în care se aflau în total şapte persoane, printre care şi un minor. Trei persoane, de 20, 24 şi 67 de ani, au fost transportate la spital. 

Potrivit informaţiilor oferite de IJP Prahova, accidentul de la kilometrul 22+500 al Drumului Naţional 1B s-a produs după ce un conducător auto care circula pe sensul dinspre Buzău către Ploieşti a efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară, fără să se asigure corespunzător, maşina sa intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula în aceeaşi directie de mers.

Din impact, primul auto a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu alte două autoturisme care circulau regulamentar, a mai trasmis Poliţia Prahova, precizând că traficul rutier este dirijat, alternativ

Două persoane au fost rănite şi au ajuns de urgenţă la spital, după o coliziune între două autoturisme, produsă sâmbătă pe Drumul Naţional 1A, în oraşul prahovean Vălenii de Munte. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.45. ISU Prahova a trimis la faţa locului un echipaj de prim-ajutor şi unul de stingere. Cele două persoane rănite au fost transportate la spital.

Tot sâmbătă, în jurul orei 14.00, un accident a avut loc şi în Ploieşti, pe strada Râfov. Tot două maşini au fost implicate, fiecare doar cu şoferul înăuntru. O persoană a fost rănită şi a ajuns la spital.

ISU Prahova a anunţat sâmbătă, la 14.18, că intervine cu un echipaj de descarcerare, după un alt accident, produs tot în Ploieşti, pe strada Alexandru Vlahuţă. Momentan ştim că au fost mplicate două vehicule, fără date suplimentare despre numărul pasagerilor sau starea acestora.