Poliţiştii din Ploieşti efectuează 5 percheziţii la persoane bănuite de furturi din locuinţe şi dintr-un autovehicul. 5 persoane vor fi conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

La data de 15 mai a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din Ploieşti efectuează 5 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din locuinţe şi furt dintr-un autovehicul. Două descinderi au loc în Ploieşti şi alte trei în Valea Călugărească.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada martie – aprilie a.c., persoanele în cauză ar fi săvârşit 6 infracţiuni de furt din locuinţe de pe raza municipiului Ploieşti. Se pare că aceştia pătrundeau în locaţiile vizate prin efracţie, pe timpul nopţii, de unde sustrăgeau bunuri şi valori (bani, bijuterii, electronice, parfumuri, obiecte vestimentare etc).

De asemenea, acealeaşi persoane sunt bănuite că, la data de 28 aprilie, ar fi spart geamul lateral al unui autovehicul din Ploieşti, din habitaclul căruia ar fi sustras un portofel, care conţinea acte şi suma de 100 de lei.

Până în prezent, prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la peste 25.000 de lei.

5 persoane vor fi fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

La percheziţii participă şi jandarmi.