Hipodromul Ploieşti îi aşteaptă, sâmbătă, 11 mai, pe iubitorii turfului la un nou eveniment-spectacol, cu patru curse de trap şi o interesantă întrecere de galop

Reuniunea va debuta la ora 10.30, cu Premiul Darius, o cursă ce va avea la start şase cai, şi va continua, de la 11.00, cu prima întrecere listată la pariuri de partenerii CSM Ploieşti de la Casa Fortuna: Premiul Dediţel – Fortuna Silver, cu zece trăpaşi ce vor concura pentru premi totale de 2500 ron.

A treia cursă a zilei va avea loc la ora 11.30 şi va fi main-eventul reuniunii, Premiul de Mai – Fortuna Gold, o cursă semiclasică pe distanţa de 1950 de metri, având la start zece dintre cei mai buni cai de pe hipodrom. Ziua va continua, de la ora 12.00, cu o spectaculoasă cursă de galop – Premiul ARAC -, în care şase cai se vor întrece pentru a intra în posesia premiilor totale de 4500 de lei. Ultima cursă a zilei va fi Premiul Danezul, ce va debuta la ora 12.20.

Ca de obicei, pe toată durata reuniunii, cei mai mici dintre spectatori vor avea prilejul să se plimbe cu poneiul, în spaţiul special amenajat, între cele două tribune.

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit.