Un bărbat în vârstă de 34 de ani a căzut într-o prăpastie, miercuri seară,  în timp ce se afla, împreună cu tatăl său, pe un traseu din Munţii Baiului. La faţa locului au fost trimise, pentru recuperarea victimei, echipaje ale ISU Prahova şi Salvamont Buşteni.

Reprezentanţii ISU Prahova au anunţat, în jurul orei 18.30, că echipajele de urgenţă au fost alertate de un bărbat cu privire la faptul că fiul său a căzut circa 30 de metri într-o prăpastie, undeva în Munţii Baiului. La faţa locului, Inspectoratul a trimis echipaj de pompieri, o ambulanţă SMURD şi un UTV, care a şi reuşit să ajungă la locul evenimentului.

La victimă au ajuns şi salvamontiştii din Buşteni, care au reuşit, cu greu, să o recupereze. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani. Se pare că acesta ar coopera cu salvatorii.

Bărbatul ar fi suferit fractură la mână şi ar fi lovit la cap, ridicarea acestuia dovedindu-se dificilă din cauza diferenţei de nivel şi a pantei foarte abrupte.

ISU Prahova anunţă că victima a fost preluată de echipajul SMURD, având suspiciune de fractură la mâna stângă, traumatism cranio-cerebral şi traumatism cranio-facial. Bărbatul este conştient şi cooperant şi este transportat la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului Sinaia.

Operaţiunea de salvare a durat aproximativ cinci ore